ONGFest - Ediția care a (R)evoluționat minți
Postat de Tineri pentru Tineri pe 15-05-2014 la ora 09:46:42

Alături de peste 160 de organizații neguvernamentale, Fundația Tineri pentru Tineri a participat la ONGFest – Festivalul organizațiilor neguvernamentale din România – care s-a desfășurat în perioada 10-11 mai 2014 în parcul Herăstăru din București.

Pe parcursul celor două zile am avut ocazia să ne revoluționăm mințile, alături de beneficiarii noștri de la stand, provocând discuții referitoare la combaterea discursului instigator la ură.

Peste 500 de beneficiari cu vârste variate au trecut pe la standul Tineri pentru Tineri - fiind atrași de energia veselă a voluntarilor - și s-au bucurat de activitățile organizate, de sesiuni care și-au propus să sublinieze importanța combaterii miturilor, a utilizării de informații corecte, și a adoptării atitudinilor benefice în sănătatea reproducerii și nu numai.
Standul, animat cu voie bună adusă de către voluntari, a provocat beneficiarii să aleagă dintr-un meniu variat de activități nonformale pe aceea care satisfăce nevoile lor.

Cei mici au avut ocazia să învețe de la Hazli că și dacă ești mic, poți fi atent un pic la sănătatea ta.

Cei mari și însetați de informații au fost invitați la sesiuni extinse pentru a afla mai multe despre cum se iau deciziile responsabile și cum anume se manifestă sexualitatea la vârsta adolescenței. 

Cei cu adevărat curajoși au aflat, într-un mod distractiv, care sunt etapele folosirii prezervativului și mai mult decât atât, și-au exersat abilitățile în situații de dificultate, stabilind și un record la LoveBox.  

Combaterea discursului instigator la ură, tema evenimentului din acest an, nu a fost neglijată așa că voluntarii au explorat împreună cu beneficiarii modalitățile prin care se pot lua măsuri în acest sens, pe baza unor studii de caz. Rămâne o întrebare: cum poate fiecare dintre noi să fie mai atent la ce se întâmplă în mediul online? 

Noi ne-am bucurat să vă avem la cort în aceste două zile și vă mulțumim că ne-ați încărcat cu foarte multă energie bună care ne va fi de folos în continuare.
 

Last5
Postat de Tommy pe 10-12-2014 la ora 11:23:09

10-28-12calin spune: buna am si eu o problema cu mutruoinil am win7 proffesional si mi se stinge munitorul la unele jocuri wow mt2???care e problema???si cand se stinge scrie ac olo power saving mode dar unitatea merge si munitorul nu mai merge:((!!!sper sa ma ajutati -3V-a ajutat acest raspuns?Last5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
EVRICA - Educaţie pentru Viaţă şi Responsabilizare Individuală prin programe de Cetăţenie Activă pentru tinerii din România

Perioada de desfăşurare: 2010-2013

Finanţat de: Fondul Social European prin Autoritatea de Management Programul Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane”

Citeste mai mult
Articol
Despre HIV. De la lume adunate.

HIV se ia prin sărut.
Nu. Saliva este unul dintre fluidele corporale în care virusul se află într-o cantitate nesemnificativă. Dacă partenerii nu au răni în gură care să favorizeze schimbul de sânge, nu există risc de transmitere a virusului HIV. Citeste mai mult
Articol
Impulsurile sexuale sunt mai puternice la bărbați

Mitul pe care îl propunem această săptămână este:

Impulsurile sexuale sunt mai puternice la bărbați.

Voi ce credeți?
Citeste mai mult
Articol
Campania Îndrăznește să fii mare, seria 2

Dragii noștri,


În caz că le-ați ratat, mai jos aveți link-urile către pozele din seria II, Campania de vară ”Îndrăznește să fii mare!”, Costinești 2012:
Citeste mai mult
Articol
Igiena

Igiena este un ansamblu de măsuri practicate de fiecare dintre noi pentru a ne păstra sănătatea. Zona genitală este sensibilă, de aceea presupune măsuri speciale de prevenire a infecţiilor.

Cuvântul vine din limba greacă, de la numele zeiţei Hygia, zeiţa purităţii.

În mod concret, în ceea ce priveşte igiena personală şi sexuală există mai multe măsuri de prevenire.