ONGFest - Ediția care a (R)evoluționat minți
Postat de Tineri pentru Tineri pe 15-05-2014 la ora 09:46:42

Alături de peste 160 de organizații neguvernamentale, Fundația Tineri pentru Tineri a participat la ONGFest – Festivalul organizațiilor neguvernamentale din România – care s-a desfășurat în perioada 10-11 mai 2014 în parcul Herăstăru din București.

Pe parcursul celor două zile am avut ocazia să ne revoluționăm mințile, alături de beneficiarii noștri de la stand, provocând discuții referitoare la combaterea discursului instigator la ură.

Peste 500 de beneficiari cu vârste variate au trecut pe la standul Tineri pentru Tineri - fiind atrași de energia veselă a voluntarilor - și s-au bucurat de activitățile organizate, de sesiuni care și-au propus să sublinieze importanța combaterii miturilor, a utilizării de informații corecte, și a adoptării atitudinilor benefice în sănătatea reproducerii și nu numai.
Standul, animat cu voie bună adusă de către voluntari, a provocat beneficiarii să aleagă dintr-un meniu variat de activități nonformale pe aceea care satisfăce nevoile lor.

Cei mici au avut ocazia să învețe de la Hazli că și dacă ești mic, poți fi atent un pic la sănătatea ta.

Cei mari și însetați de informații au fost invitați la sesiuni extinse pentru a afla mai multe despre cum se iau deciziile responsabile și cum anume se manifestă sexualitatea la vârsta adolescenței. 

Cei cu adevărat curajoși au aflat, într-un mod distractiv, care sunt etapele folosirii prezervativului și mai mult decât atât, și-au exersat abilitățile în situații de dificultate, stabilind și un record la LoveBox.  

Combaterea discursului instigator la ură, tema evenimentului din acest an, nu a fost neglijată așa că voluntarii au explorat împreună cu beneficiarii modalitățile prin care se pot lua măsuri în acest sens, pe baza unor studii de caz. Rămâne o întrebare: cum poate fiecare dintre noi să fie mai atent la ce se întâmplă în mediul online? 

Noi ne-am bucurat să vă avem la cort în aceste două zile și vă mulțumim că ne-ați încărcat cu foarte multă energie bună care ne va fi de folos în continuare.
 

Last5
Postat de Tommy pe 10-12-2014 la ora 11:23:09

10-28-12calin spune: buna am si eu o problema cu mutruoinil am win7 proffesional si mi se stinge munitorul la unele jocuri wow mt2???care e problema???si cand se stinge scrie ac olo power saving mode dar unitatea merge si munitorul nu mai merge:((!!!sper sa ma ajutati -3V-a ajutat acest raspuns?Last5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Sarcina prin viziunea unei adolescente responsabile

 Încă nu ți-a venit menstruația, te uiți în calendar, numeri zilele și începi să devii din ce în ce mai panicată…  Probabil te gândești “asta nu mi se poate întâmpla TOCMAI mie”, de aceea este normal ca prima ta reacție să fie negarea.

Citeste mai mult
Articol
Standarde pentru educația sexuală în Europa

Tendința crescătoare către globalizare și răspândirea rapidă a informațiilor, combinate cu prevalența ridicată a infecției cu HIV și violenței sexuale, sunt factori, identificați de cercetători ai mediului social, factori care sugerează că educația sexuală și conștientizarea sunt soluții cheie pentru a minimiza și menține la un nivel scăzut problemele legate de sex ale generațiilor tinere din Europa Occidentală.

Citeste mai mult
Articol
Jurnalul Național - Doar 46% dintre tinerii români folosesc prezervativ la relaţiile sexuale ocazionale

Aproape 70% dintre tineri afirmă că au utilizat prezervativ la primul contact sexual, însă doar 46% dintre cei care au avut relaţii sexuale ocazionale au folosit întotdeauna un prezervativ, rezultă dintr-un studiu prezentat joi de Fundaţia Tineri pentru Tineri. Citeste mai mult
Articol
Dacă se va afla...

Mitul săptămânii este:

Dacă se va afla cumva că folosesc metode contraceptive și prezervative, reputația mea va fi distrusă. 

La ce fel de reputație ne-am putea referi? Și ar fi cumva distrusă?

Așteptăm părerile voastre până săptămâna viitoare!
Citeste mai mult
Articol
Tot ce trebuie să știi despre prezervativ

Dragi tineri,

Probabil ați întâlnit până acum o mulțime de oameni care au deschis un subiect de discuție despre prezervative. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, cu siguranță veți întâlni alte persoane care vor face acest lucru în viitor.

De ce se discută atât de mult despre prezervativ?