Îndrăznește să fii mare la Costinești!
Postat de Tineri pentru Tineri pe 16-07-2012 la ora 06:19:27

 Dragi părinți, puteți să petreceți o vară liniștită. Copiii voștri îndrăznesc să fie mari!
Fundația Tineri pentru Tineri lansează campania de vară „Îndrăznește să fii mare!” 2012, campanie de conștientizare adresată tinerilor din România. La fel ca în ultimii 15 ani, în această vară, la Costinești, tinerii care se bucură de vacanță vor avea parte de surprizele pe care Fundația Tineri pentru Tineri le-a pregătit. 110 voluntari din 15 județe vor organiza sesiuni de instruire în domeniul vieții de familie pentru 40.000 de tineri pe plaja din Costinești și pentru 750 elevi care beneficiază de zile de tabără. Aceștia vor învăța în mod interactiv despre o parte a provocărilor vieții sociale de adult, pornindu-se de la teme referitoare la ”Autocunoaștere și comunicare”, ”Clarificarea valorilor și luarea deciziilor”, ”Echitate de gen, rolurile sexelor și relaționare”, ajungând până la sesiuni despre ”Infecții cu transmitere sexuală”, ”HIV/SIDA”, ”Metode contraceptive” și ”Sarcină și parentalitate”. Tinerii ar putea câștiga unul dintre cele 6000 de premii.
„Campania de vară a devenit pentru noi o tradiție și încercăm de fiecare dată să aducem elementul de noutate prin slogan, activități și premii. Am fost, în 2010, Batalionul I Infanterie „Pisica Neagră”, acum revenim în civil și sperăm să aducem noutatea de care tinerii au nevoie în această vară. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți tineri, ne-am propus 40.000, însă știm că avem energia de a depăși un simplu indicator de proiect” spune Cosmin Obretin, voluntar Tineri pentru Tineri.
Campania se va desfășura la Costinești între 23 iulie și 27 august, implicând activități pe plajă, la terase, în cluburi, în tabără și la radio. Voluntarii vor vorbi despre Educația pentru Viața de Familie (EVF) și vor oferi premii participanților la activități: genți de plajă, prosoape de plajă, vederi, cărți de joc, tricouri, mici kit-uri pentru zilele toride sau magneți de frigider. În același timp, au fost pregătite pentru această campanie 40.000 de cutiuțe informative despre ceea ce înseamnă cu comportament responsabil și 50.000 de prezervative.
Campania de vară se desfășoară în cadrul proiectului „EVRICA - Educație pentru Viață și Responsabilizare Individuală prin programe de Cetățenie Activă pentru tinerii din România”, cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul continuă programele pe care Tineri pentru Tineri le desfășoară în România din anii ’90 și prin care adolescenții au acces la informații despre comportamente responsabile în domeniul sănătății reproducerii prin metode inovative și interactive - educația între egali - și la programe structurate de educație pentru viața de familie.
Activitățile desfășurate de Fundația Tineri pentru Tineri vor fi continuate prin programul Educație pentru Viața de Familie derulat în licee de către voluntari, odată cu reînceperea anului școlar.

Last5
Postat de Quesia pe 10-12-2014 la ora 08:41:02

This post has helped me think things thuorghLast5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Corpul nostru, bunul nostru

Dragi tineri,

Corpul omului este bunul cel mai de preţ pe care acesta îl are. Din simplul motiv că acesta este singurul lucru de care omul dispune cum doreşte, este unic responsabil de starea şi buna lui funcţionare.

Aceste lucruri se aplică pentru persoanele obişnuite, care nu au nevoi speciale. Aşa cum este de altfel, marea masă a populaţiei. Din care probabil, faceţi şi voi parte. Citeste mai mult
Articol
Povestea sucursalei Botoșani

Botoșani, mult succes! Citeste mai mult
Articol
Tot ce trebuie să știi despre prezervativ

Dragi tineri,

Probabil ați întâlnit până acum o mulțime de oameni care au deschis un subiect de discuție despre prezervative. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, cu siguranță veți întâlni alte persoane care vor face acest lucru în viitor.

De ce se discută atât de mult despre prezervativ?

Citeste mai mult
Articol
ONGFest - Ziua 1: 230 de vizitatori la cortul Tineri pentru Tineri

Prima zi la ONGFest a fost una extrem de productivă pentru voluntarii Tineri pentru Tineri, pentru că au stat de vorbă cu peste 230 persoane. Citeste mai mult
Articol
Contact

Ne puteţi găsi la:
Biroul Tineri pentru Tineri Bucureşti
Adresa: Str. Icoanei, nr. 29A, sector 2, cod 20452
Telefon/ Fax: 021 212 03 63 
E-mail: office@y4y.ro