Folosirea corectă a prezervativului
Postat de Tineri pentru Tineri pe 03-10-2012 la ora 06:31:46

Ce înseamnă corect?

1. Verifică data expirării, este scrisă pe ambalaj. Verifică dacă ambalajul are o bulă de aer care opune rezistență la palpare. Dacă nu prezintă această caracteristică, prezervativul poate fi deteriorat.

2. Ambii parteneri sunt excitaţi sexual.
3. Penisul se întăreşte și intră în erecţie.

4. Se dechide ambalajul. Nu folosiți obiecte ascuțite: foarfeci cuțite, nu trage de el cu dinții sau cu unghiile.
5. Eliminați aerul din vârful prezervativului. În momentul ejaculării, dacă există aer, din cauza presiunii, prezervativul se va sparge.
6. Se pune prezervativul nerulat pe penisul în erecţie. Atenție la sensul de rulare a prezervativului, dacă l-ați pus invers, folosiți un alt prezervativ.
7. Derulați complet prezervativul, până la baza penisului.

8. Actul sexual.

9. Bărbatul ejaculează.

10. Mențineți prezervativul la baza penisului, pentru a fi sigur că nu rămâne în interiorul vaginului.

11. Retrageți penisul înainte ca acesta să iasă din starea de erecție.

12. Aplecați penisul şi scoateți cu grijă prezervativul.

13. Faceți un nod la prezervativ.

14. Aruncați prezervativul la gunoi.

În cazul în care vă hotărâți să renunțați la prezervativ și să alegeți o altă metodă contraceptivă, este indicat să fiți siguri că aveți o relație stabilă, în care amândoi sunteți fideli și să mergeți la medic pentru a vă testa pentru infecțiile cu transmitere sexuală.

Ca să concluzionăm, pare complicat – sunt 14 pași de urmat – însă ”repetiția e mama învățăturii”, așa că suntem convinși că vă veți descurca.

Se spune că prezervativul reduce din plăcerea actului sexual din cauză că intervine în contactul sexual. Tehnic, este adevărat, însă pot interveni și alte gânduri: nesiguranța, teama de sarcină sau de ITS-uri etc. Iar prezervativul este soluția pentru a elimina aceste gânduri. Plus că poate contribui la diminuarea problemei de ejaculare precoce. 

Last5
Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29

Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțime. Macho Man mulțumit clienților și că, confidențialitatea completă este menținută în timpul procesului de comanda. Dacă nu alegeți să spui cuiva despre utilizarea acestui spray de atunci nimeni nu ar ghici. Opinii cumparatori într-o întrebare intimă potența mulți oameni încearcă să ascundă problemele de erecție. Divid recenziile pe forumuri despre preparatele testate. Odată cu apariția de spray Macho Man pentru multe problema nu mai există. Mulți ani a lucrat ca șofer. Atunci când a început să aibă probleme în pat, am cumpărat Macho Man. Acum, ea stă ca planta. Atunci când nu am mai primit un membru al fetei, eu sunt confuz. Dar, citește din comentarii despre Man Macho și ordonat. Acum, dacă che, în derivă departe timp de 2 minute, în baie și totul este în ordine. Review-uri de medici specialiști, în special cu privire la fondurile care a restabili virilitate, este foarte important atunci când aleg. Macho Man Spray a trecut studiile clinice și a fost evaluat de profesioniști cu privire la activitatea lor. nu numai principiul de funcționare, dar, de asemenea, siguranța pentru organismul uman a fost studiat. macho man decide modul în care problemele psiho-emoționale ale oamenilor și tulburări fizice temporare. Este sigur pentru penis si nu are efecte secundare. Spre deosebire de tablete este mai puțin contraindicații. Macho Man (Macho Man) - masculin, spray-ul de sex pentru a creste potenta Daca un om înțelege că el nu poate satisface femeia iubita lui în pat din cauza problemelor existente cu potenta, el are o depresie pe termen lung, ceea ce este greu de învins. Probleme cu potenta pot fi de natură diferită: imposibilitatea actului sexual, din cauza erectiei slabe, ejaculare precoce, actul sexual este prea scurt, etc. Probleme similare trebuie să fie abordate, însă, cu atât mai repede - cu atât mai bine pentru starea psihologică și fizică a oamenilor. Intimitate Spray MachoMan Ea contribuie la consolidarea erectii, crește potența și crește durata fiecărui sex. Acest produs unic a salvat nu o familie care sa confruntat cu probleme de disfunctie erectila. Vei fi interesat sa citeasca imediat: disfunctie erectila: cauze posibile De fapt, este dificil de a enumera toate cauzele posibile ale disfuncției erectile, dar trebuie să listeze principalele puncte care cauzează problema: Impactul unui mediu rău.Last5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Sarcina prin viziunea unei adolescente responsabile

 Încă nu ți-a venit menstruația, te uiți în calendar, numeri zilele și începi să devii din ce în ce mai panicată…  Probabil te gândești “asta nu mi se poate întâmpla TOCMAI mie”, de aceea este normal ca prima ta reacție să fie negarea.

Citeste mai mult
Articol
Ce este prezervativul

 Prezervativul este:
- o metodă contraceptivă de barieră, adică împiedică contactul spermatozoizilor cu ovulul; Citeste mai mult
Articol
Povestea sucursalei Mehedinți

Mehedinți, mult succes! Citeste mai mult
Articol
2% pentru tineri

Ce este 2%?

Mecanismul 2% ajută contribuabilii (persoane fizice) să direcţioneze o parte din impozitul pe care îl plătesc statului spre un ONG.

Citeste mai mult
Articol
Sarcină și parentalitate

Dragi tineri,

La vârsta adolescenței, sarcina pare a fi un subiect îndepărtat. Este posibil să nu vă fi gândit că vi s-ar putea întâmpla și probabil să nu vă doriți acest lucru acum. În această perioadă, în care vă planificați viața, vedeți – în viitorul îndepărtat – o familie, copii, nepoți etc. Vă gândiți că atunci când veți avea viitorul asigurat, veți fi maturi și veți fi împreună cu partenerul/partenera ideal/ideală; când veți avea casă, mașină, bani; când veți considera că v-ați distrat suficient și ați călătorit peste tot, atunci va fi momentul potrivit pentru a avea un copil, poate doi. Și, de obicei, proiectați aceste lucruri pentru vârsta de 27 de ani.