Concurs - Povestea sucursalei
Postat de Tineri pentru Tineri pe 10-12-2012 la ora 04:09:18

Dragi voluntari,

Ziua mult așteptată a sosit. Am strâns poveștile sucursalelor, poveștile voastre.

Ai ajuns voluntar în sucursala ta și pe măsură ce te-ai apropiat de colegii tăi, afli că mai există 14 sucursale în care se scriu povești la fel de frumoase ca a ta. Sunt oameni care vorbesc aceeași limbă, desfășoară aceleași activități și investesc timp și motivație la fel ca tine.

Pentru că nu avem mereu posibilitatea să unim țara într-un singur loc, suntem mândri de voi și vă mulțumim pentru devotamentul și imaginația investite în poveștile voastre. Acum Tineri pentru Tineri se poate povesti la fel în toată țara.       

Poveștile voastre sunt atât de frumoase încât nouă ne este imposibil să alegem una ca ieșind în evidență.

Cum totuși dorim să vă răsplătim dedicarea, ne-am gândit la un mic concurs:

- Noi vom publica toate poveștile voastre pe site-ul www.indraznesc.ro, pe câte o pagină separată la secțiunea ”Povestea sucursalei” și apoi le vom da share pe facebook de pe pagina Îndrăznește să fii mare!

- Regula este simplă: sucursala care va strânge cele mai multe like-uri, share-uri și este cea mai comentată, va primi de la noi un premiu surpriză. Pentru a da like/share la articole este necesar să dați mai întâi like paginii Îndrăznește să fii mare!

- Atenție, comentariile care se contorizează sunt doar cele de pe site, fie folosind căsuța de comentarii dedicată, fie folosind modulul social Facebook incorporat.

- Concursul se desfășoară până pe 31 ianuarie 2013.

Așa că spuneți tuturor ce lucruri minunate faceți voi, pentru voi și pentru ceilalți tineri și haideți să vedem câți oameni îndrăznesc să fie mari alături de noi!

Mult succes!

Mai jos aveți link-urile către povești:

Brăila

București

Botoșani

Brașov

Constanța

Ialomița

Dâmbovița

Iași

Tulcea

Teleorman

Timiș

Maramureș

Mehedinți

VasluiLast5
Postat de Leonte Mihaela pe 31-01-2013 la ora 02:49:32

Important este ca le-am trimis toti.Corect,incorect,am cunoscut si noi macar o particica din celelalte sucursale.Tineri pentru Tineri sunteti minunati! :*


Postat de Tineri pentru Tineri pe 30-01-2013 la ora 09:33:49

Corina, nu putem spune că nu ai dreptate, însă, tocmai pentru că ne așteptam să existe întârzieri ne-am luat această marjă. Iar meritele celor care au respectat termenul nu pot fi trecute cu vederea:) Toate cele bune și ne auzim mâine cu rezultatele!:D


Postat de Corina Draghici pe 30-01-2013 la ora 08:57:17

Iustin, stii prea bine ca sunt de acord cu tine si iti sustin parerea. Dar daca concursul oricum era programat pentru decembrie de ce 10 octombrie a fost termenul limita??? din cate tin eu minte in schimbul de experiente din vara toti cei prezenti acolo am promis ca o sa ne tinem de cuvant si o terminam povestea sucursalei noastre la timp dar, se pare ca nu toti stiu ce inseamna sa iti iei un angajament si sa-l duci pana la bun sfarsit. Chiar daca nu ar fi fost frumos sa nu dati prilejul tuturor sucursalelor de a se exprima asa ar fi fost corect fata de cei care muncit atunci cand trebuia si au trimis filmuletul la timp.


Postat de Tineri pentru Tineri pe 13-12-2012 la ora 09:19:24

Salutări, Într-adevăr, deadline-ul a fost depășit. Dar nu ar fi fost frumos să adresăm concursul doar câtorva sucursale fără a da prilejul tuturor de a se exprima. Acest concurs era oricum programat pentru decembrie, deci mai devreme nu s-ar fi terminat oricum. Mulțumim Iustin și sperăm că acest lucru nu te va împiedica să îți susții sucursala! Mult succes!


Postat de Iulia pe 13-12-2012 la ora 08:13:17

Sunt intru totul de acord cu Iustin!!


Postat de Iustin pe 12-12-2012 la ora 16:14:10

Mie tot inca nu mi se pare corect. Filmuletele aveau un deadline. Concursul trebuia sa fie terminat de mult. Noi am muncit, in timp limitat, asa cum trebuiau si ceilalti sa o faca. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu cuvintele mele, dar parerea mea este una obiectiva, si am sa o sustin pana la capat.Last5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Ce este HIV

Ce este HIV?
HIV este virusul imunodeficienței umane (en. Human Imunodeficiency Virus). Cu alte cuvinte, este un virus care atacă sistemul imunitar al omului, făcându-l incapabil să se mai lupte cu bolile.

Cum se transmite?
Citeste mai mult
Articol
Campania Îndrăznește să fii mare, seria 5

Dragii noștri,

În caz că le-ați ratat, mai jos aveți link-urile către pozele din seria V, Campania de vară ”Îndrăznește să fii mare!”, Costinești 2012:
Citeste mai mult
Articol
Comportament responsabil

Ce înseamnă un comportament responsabil?
Dacă vorbim de un comportament responsabil, putem să discutăm despre totalitatea comportamentelor individuale sau combinate care reduc semnificativ, către zero, riscul de infectare cu HIV și majoritatea infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS). Citeste mai mult
Articol
proiecte-structurale.ro - 5 mai 2014

Mandela spunea că educația este cea mai puternică armă care poate fi folosită pentru a schimba lumea. Citeste mai mult
Articol
110 voluntari pentru un Costinești mai responsabil

Peste 50.000 de tineri au fost informați și au primit prezervative și premii