HIV/SIDA
Postat de Tineri pentru Tineri pe 05-03-2013 la ora 07:45:07

Dragi tineri,

Un studiu realizat de ONU ne-a arătat că peste 98% din populația globului consideră HIV/SIDA ca fiind un subiect important. Mai mult de jumătate dintre voi ați luat contact cu cel puțin o campanie de prevenire HIV/SIDA în ultimul an dar, din diverse motive, preferați să vă gândiți că nu vi se poate întâmpla vouă, că voi nu sunteți expuși. Evident, apare întrebarea: Ce faceți pentru a nu fi expuși?

În regulă, sperăm să fie așa. Cu toate acestea, au trecut aproximativ 20 de ani de când HIV/SIDA este un subiect central al campaniilor de promovare a sănătății în România, dar numărul noilor cazuri de infectare crește în fiecare an, puțin câte puțin.

Ne veți întreba de ce se întâmplă acest lucru, iar răspunsul nu este simplu. Atâta timp cât eforturile de prevenire nu sunt constante, nu ajung la fiecare persoană, iar discuțiile cu părinții, partenerii, medicii, profesorii etc. sunt plasate în zona tabu, lucrurile nu se pot schimba.

Și mai e ceva, teama. HIV/SIDA nu se vede, iar oamenii se tem de ceea ce nu văd/aud/miros/simt. Astfel, uneori, e mai confortabil să nu te gândești sau să nu discuți despre temerile tale.

Noi vă spunem că de HIV/SIDA nu trebuie să vă temeți. Da, este un pericol, dar cât timp știți cum să vă protejați și cât timp faceți lucrurile care vă protejează pe voi, nu vi se poate întâmpla nimic.

Am creat acest material pentru a vă ajuta să luați decizii informate în ceea ce priveşte expunerea la infecţia cu HIV.

Cu drag,

Tot niște tineri

Descarcă de aici broșura ”HIV/SIDA”

Last5
Postat de Rotaru Constantin pe 20-09-2013 la ora 00:25:00

Testul principal de determinare a infecției cu HIV, se numește Western Blot, procedeu prin care se determină până la 4 membrane de înveliș a unor agenți patogeni ai omului. În situațiile mai grave ale infecției HIV se întâlnesc până la 25 de infecții după cum se vede în materialul următor: http://www.youtube.com/watch?v=68I7JlVhuhY Date fiind acestea, măsurile de protecție propuse de medicina alopată(prezervativ), sunt dea dreptul ridicole. Nu te poți proteja de o infecție a pielii cu ajutorul unui prezervativ.Last5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Vine vara - Îndrăznește să fii mare la mare!

 Dragii noștrii, vara ne-a ajuns din urmă! Bineînțeles, noi suntem pregătiți să o luăm în primire, cu peste 100 de voluntari ce vor fi mobilizați la Costinești. Ei sunt pregătiți cu informații, jocuri, materiale noi-nouțe și multe altele, toate pentru a vă ajuta pe voi să îndrăzniți să fiți mari! Vom fi ușor de observat pe plajă, unde vom avea activități dimineața și seara, și dacă știți să ne răspundeți corect la întrebări, avem și premii supriză! (indiciu: au legătură cu apa:D)
Citeste mai mult
Articol
Impulsurile sexuale sunt mai puternice la bărbați

Mitul pe care îl propunem această săptămână este:

Impulsurile sexuale sunt mai puternice la bărbați.

Voi ce credeți?
Citeste mai mult
Articol
Tabu sau nu

Dragi tineri,

Probabil ați întâlnit până acum o mulțime de oameni care au deschis un subiect de discuție despre prezervative. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, cu siguranță veți întâlni alte persoane care vor face acest lucru în viitor. 

De ce se discută atât de mult despre prezervativ? Citeste mai mult
Articol
Campania Îndrăznește să fii mare, seria 3

 Dragii noștri,
În caz că le-ați ratat, mai jos aveți link-urile către pozele din seria III, Campania de vară ”Îndrăznește să fii mare!”, Costinești 2012:
Citeste mai mult
Articol
Tineri pentru Tineri 2012

A mai trecut un an plin de activitate. În 2011, am reusit să facem 17.895 de fotografii din activități, ceea ce arată clar că nu am stat degeaba.