Tineri pentru Tineri merge la ONGFest 2014
Postat de Tineri pentru Tineri pe 09-05-2014 la ora 07:03:42

În weekend-ul acesta (10-12 mai) suntem în Parcul Herăstrău la cea de-a cincea ediţie a ONGFest, unde participăm alături de peste 130 de organizații neguvernamentale la celebrarea libertății de exprimare, respectarea drepturilor omului, implicarea și participarea în decizii ce ne privesc, toate sub egida mișcării de combatere a discursului instigator la ură.

An de an, în cadrul Festivalului Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România – ONGFest, organizațiile participante își fac cunoscute publicului larg ofertele de programe și servicii, prin organizarea  de activități nonformale, dezbateri și jocuri la corturi, acompaniate de o paletă largă de activități cultural – artistice desfășurate la scena cu acces liber.

În 2014, evenimentul reunește toate inițiativele sectorului neguvernamental în provocarea unei (R)evoluții a dorințelor spre mai bine, punând accent pe drepturile omului, respectul față de diversitate în toate aspectele ei, realizându-se și sincronizarea cu demersurile de combatere a discursului instigator la ură de la nivel european.

Prin misiunea organizației, Tineri pentru Tineri își dorește ca fiecare tânăr să beneficieze de acces la informații utile și care să acopere toate ariile de dezvoltare personală, pentru ca la finalul zilei să poată fi mai fericit într-o societate mai bună. Ne dorim să explorăm împreună tema responsabilității individuale, în toate formele ei.

Deja ne cunoașteți și știți că v-am pregătit un mediu prietenos, în care să vă exprimați liber și să aflați lucruri care vă interesează. Voluntarii Tineri pentru Tineri vă așteaptă, pentru a face împreună o (R)evoluție în mintea tuturor, care să contribuie la o dezvoltare reală, pentru că noi credem în cei care vor să conteze!

Last5
Postat de Jeffer pe 10-12-2014 la ora 06:51:36

yvettefights4uFirst of all, you need to make sure that your next test comes back positive beorfe you get so upset. If it does come back positive it may be devastating for you both but what you both need is support and what better support than each other. If the two of you have decided to be together know matter what the outcome, you shouldn't let anything stand in your way. I can give you this answer because I am in a sero-discordant relationship myself. I am positive and my boyfriend is negative. We have been in a relationship for 4 years and were best friends for 9 years prior to my diagnosis. My advice is to support one another and if needed get outside counseling or find a support group to attend together. I have faith that if you love each other nothing can come between the two of you.YvetteLast5
*
*
Similare

Last5
Postat de Justeffona pe 05-11-2017 la ora 23:38:55
Articol
Prevacid Buy Online Cytotec En Walmart cialis online Levitra Controindicazioni Italia...

Postat de CharlesReife pe 17-08-2017 la ora 19:02:00
Articol
More info!...

Postat de RobInom pe 17-01-2017 la ora 15:12:37
Articol
Clomid For Male Purchase Worldwide Levaquin 500mg Secure Ordering Pills online pharmacy Big ...

Postat de Lennypsype pe 10-01-2017 la ora 23:20:29
Articol
Review-uri, inclusiv medici cu privire la acest medicament, pe internet, puteți găsi o mulțim...

Postat de Rowdy pe 21-10-2016 la ora 19:34:00
Articol
Vous avez le chic pour dire avec talent ce que je ressens bÃt;2ment&#8e30ª.Je suis cryogÃ...


Newsletter


TagCloud
UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Random5
Articol
Tinerii își sărbătoresc ziua prin muncă

Cu ocazia Zilei Internaționale a Tinerilor, în data de 12 august 2012, Fundația Tineri pentru Tineri (TpT) va implica peste 300 de voluntari în acțiuni de informare și încurajare a celor de aceeași vârstă să se implice activ în problemele comunității din care fac parte. Citeste mai mult
Articol
Comportament responsabil și decizii asumate

Dragi tineri,

Asupra deciziilor pe care le luăm în această perioadă există multe presiuni. De multe ori, prietenii, părinții sau profesorii își doresc să aibă un cuvânt de spus înainte ca voi să luați o decizie.

În aceste condiții, puteți beneficia de experiența celorlalți, dar decizia vă aparține în continuare. Și consecințele la fel. Mai târziu, situațiile la care va trebui să reacționați se vor complica și mai mult, dar dacă vă pregătiți din timp, nu veți avea probleme. Doar au reușit și alții.

Citeste mai mult
Articol
Despre HIV. De la lume adunate.

HIV se ia prin sărut.
Nu. Saliva este unul dintre fluidele corporale în care virusul se află într-o cantitate nesemnificativă. Dacă partenerii nu au răni în gură care să favorizeze schimbul de sânge, nu există risc de transmitere a virusului HIV. Citeste mai mult
Articol
Povestea sucursalei Botoșani

Botoșani, mult succes! Citeste mai mult
Articol
Campania Îndrăznește să fii mare, seria 2

Dragii noștri,


În caz că le-ați ratat, mai jos aveți link-urile către pozele din seria II, Campania de vară ”Îndrăznește să fii mare!”, Costinești 2012: